Information om SECUBI BACKUP | effektiv overvågning med IP kamera
 1. Forside
 2. Information
 3. Tilmeld
 4. Vilkår

Få fremtidens videoovervågning i dag - gratis vel at mærke

Med en SECUBI BACKUP-konto får du det fulde udbytte af ip-teknologien. Du får mulighed for at tilkoble et eller flere ip kameraer til vores sikre server, som lagrer dine optager. Der behøves kun en internetforbindelse og et ip kamera for at benytte SECUBI BACKUP - ingen besværlig installation eller kabeltræk. Data i form af billeder og/eller video bliver gemt direkte på serveren. Du kan hele døgnet gennemse og downloade billeder og videoklip direkte ved at logge ind her på siden.

Du får således en effektiv videoovervågning, som kan sættes op på under 10 min. Dernæst risikerer du ikke, at udbudne gæster spolerer dine optagelser. Optagelserne vil allerede være sikrede på serveren, før de opdager, at de bliver filmet!

Installation af ip kamera

I kameraet skal du blot indtaste dine brugeroplysninger, som du får tilsendt, når du opretter en gratis konto hos os - mere behøves ikke. Du kan benytte kameraet som sædvanligt og kan selv bestemme, hvornår der skal sendes billeder eller video til serveren (fx ved bevægelse). Kameraet kan flyttes til en anden adresse (fx dit sommmerhus) uden, at der skal foretages ændringer i ip kameraets konfiguration. Det eneste krav er, at der er internetforbindelse. Kameraer fra alle producenter kan benyttes (skal understøtte FTP), og det er derfor specifikationerne på det enkelte kamera, der afgør billedkvalitet etc..

Funktionalitet og sikkerhed

SECUBI BACKUPs server er placeret på en 100/100 mbit/s internetforbindelse i et datacenter i Tyskland. Det er således udelukkende brugerens egen internetforbindelse, der kan forsinke overførslen af billeder/video til serveren. Vi anbefaler en internetforbindelse på minimum 512 kbit/s i upload-hastighed. Datacenteret er sikret mod brand, vand og strømsvigt (både UPS og dieselgenerator er til rådighed).

Vi står naturligvis også klar til at hjælpe med opsætning eller andre problemer per telefon eller mail.

Køb et effektivt ip kamera

Ip kameraer fra alle producenter kan som udgangspunkt benyttes, hvis de understøtter FTP (File Transfer Protocol), hvilket næsten alle gør. Du er derfor ikke bundet til én bestemt producent, hvis du ønsker at udvide med et ekstra kamera.

Har du ikke et ip kamera, kan du se SECUBIs sortiment af IP kameraer her.

Om SECUBI BACKUP

SECUBI BACKUP er udviklet og drevet af SECUBI:

Cvr: 31534054
Søren Frichs Vej 53
8330 Åbyhøj
Tlf. 70 70 10 83
info@secubi.dk
secubi.dk

Udover at stille denne gratis service til rådighed, sælger vi også overvågningsudstyr og alarm. Du finder vores webbutik ved at klikke på et af de nedenstående links.

 • Analogt overvågningskamera
 • GSM alarm med SMS-alarmering
 • Megapixel IP kamera
 • Andet udstyr til overvågning • [Tilbage til forsiden: IP kamera med online backup]
  OBS: Den gratis service secubi-backup lukker pr. 15. september 2012. I løbet af efteråret er vi klar med en opgraderet version af servicen, som bliver en betalingsservice. Sørg for at få ændret dit kameras indstillinger, så dine optagelser bliver gemt et andet sted, inden servicen lukker.